Spa & Wellness behandelingen

Wellness can be achieved in a number of blissful ways. Select a Therapy, Special or Package below. Or inquire for more details.

Lees verder...

Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for RussianClick here for KoreanClick here for Portuguese

Tioman Spa Behandelingen

We kennen allemaal het fijne rozige gevoel dat je hebt na een heerlijk bevredigende massage. Het weldadige gevoel van zowel lichamelijke rust als energieke voldoening na afloop van een uitstekende wellnessbehandeling: Je voelt je ontspannen en herboren tegelijk en bruist weer van de energie. Het selecteren van de juiste behandeling is echter niet altijd even makkelijk. Laat u daarom inspireren door de diverse heilzame behandelingen hieronder. Weet u niet zeker wat voor u de beste keus is, dan kunt u ons dat natuurlijk laten weten. We assisteren u graag.

Alle behandelingen, speciale behandelingen en arrangementen die u hieronder aantreft worden in Tioman aangeboden. Bent u er eenmaal uit welke hiervan u wilt ervaren, dan hoeft u alleen dit formuliertje te verzenden. Wij sturen u dan meteen de gewenste details.

Image

Rustgevende spiermassage

Verbetert de conditie van de spiergroepen en heeft daarnaast een positieve uitwerking op de algehele lichaamscirculatie. Een heerlijke instapmassage.
Aanvragen.

Image

Gezichtsbehandeling

Verwijdert zorgvuldig alle dode huidcellen, met aanlsuitend een gezichtsmasker en heerlijke en ontspannende hoofdhuidmassage. Tot slot een bijpassende crŤme naar keuze.
Aanvragen.

Image

Heavenly heated stones

Helend en diep ontspannend. De ervaren masseur zorgt voor een ware weldaad voor uw spieren. Voel de zalvende kracht van deze eeuwenoude massagetechniek.
Aanvragen.

Image

Bodyscrubreiniging

Diepe reiniging van uw huid met een exotische bodyscrub naar keuze. U kunt o.a. selecteren uit: verse Gember, Javanese Lulur, Kokosnootvanille en andere natuurlijke ingredienten.
Aanvragen.


Image

Zalige aromatherapie

Beleef een unieke tropische aromatherapie, inclusief lichaamsmassage en vergeet even alles om je heen. Er zijn tal van essentiŽle en aromatische oliŽn beschikbaar.
Aanvragen.


Image

Lichaamspakkingen

De diverse pakkingen bevatten elk een bepaald werkzaam ingrediŽnt met eigen specifiek effect. Ideaal voor o.a. stimulering van de stofwisseling en vochthuishouding.
Aanvragen.


Image

Vitaliserende reflexologie

Ultieme verwennerij met een heerlijke reflexmassage. Verbetert spierconditie en doorbloeding en zorgt voor ontspanning. Maar is daarnaast puur genieten.
Aanvragen.


Image

Mani & Pedi

Uw voeten zijn net zo belangrijk als uw handen. Alle vier krijgen deze behandeling de uitstekende zorg die ze verdienen, waarbij u tevens even heerlijk weg kunt dromen.
Aanvragen.

Tioman Spa Speciale Behandelingen

Zweedse Massage

Een no-nonsense behandeling: aromatische oliŽn in combinatie met rustgevend kneden van de spieren. Vooral ideaal voor Spa beginnelingen
Aanvragen.

Oorkaarsen

Populair in Azie, oorkaarsen hebben een kalmerende werking op de gesteldheid, maar worden ook toegepast bij het tegengaan van milde aandoening rondom het oor.
Aanvragen.

Natural Hair Care

Diverse verzorgende haarbehandelingen om de hoofdhuid te revitaliseren en tegelijkertijd zowel haarvolume als haarglans te verbeteren.
Aanvragen.

Voor de Kleintjes

Happy kids massage, een pret bubble bad en/of een manicure & pedicure behandeling speciaal voor kinderen 10-15 jaar. (Duur: maximaal 30-45 minuten).
Aanvragen.


Couple Love Treatment

Wellness sessie vol met romantiek. Ieder een net iets andere behandeling maar wel gezamenlijk genieten. En na afloop met z'n tweetjes een onvergetelijke jacuzzi.
Aanvragen.


Melkbad Royale

Nu of nooit; een verjongend en absoluut geweldig melkbad ŗ la Keizerin Cleopatra. Okee, het is wat extravagant wellicht, maar je leeft maar een keer nietwaar?
Aanvragen.


Thai Massage

Let op: Niet geschikt voor de gevoelige onder ons, maar als u juist in bent voor een wat meer stevige aanpak, dan is de Thai Massage helemaal perfect voor u.
Aanvragen.


Speciaal Verzoek

Treft u hier niet de behandeling waar u nou net naar snakt? We horen het graag. We doen dan ons best om alsnog aan uw specifieke wensen te voldoen.
Aanvragen.

Tioman Spa Packages

Op huwelijksreis in Tioman? Of een jubileumvakantie in Tioman aan het plannen? Om het even wat de reden is van uw reisje, als u zin heeft in een heerlijk ontspannen Spa bezoek in Tioman, dan kan het de moeite waard zijn om te kiezen voor een compleet Spa en Wellness arrangement.

Iedereen weet, bij arrangementen krijg je meer waar voor je geld. Zo ook bij Spa en Wellness arrangementen in Tioman. De prijs per arrangement sessie valt relatief een stuk lager uit dan wanneer er voor een enkele Spa behandeling wordt gekozen.

Onderstaand een greep uit de Spa en Wellness arrangementen die momenteel beschikbaar zijn in Tioman.

Image

Zen Zaligheid
Arrangement

Laat alle stress volledig wegsmelten met een aromatherapie behandeling naar keuze, gevolgd door een diepreinigende en weefselherstellende facial.
Aanvragen.

Image

Frisse Start
Arrangement

Een verkwikkende body-mind sessie met fysiek ontslakkend als mentaal zuiverend effect, voor een re-boot van lichaam en geest. Afgerond met een Voetreflexzone Massage Deluxe.
Aanvragen.

Image

Ultiem Tioman
Arrangement

Twee wellness voorkeurs-behandelingen in één eindeloze sessie: body scrub of rub, spiermassage, aromatherapie, facial, voetdrukpuntmassage of hair care. Uw keuze.
Aanvragen.

Image

Bloesem Eiland
Arrangement

Een hemelse sessie met fleurige lichaam scrub van tropische bloemen, honing-melange lichaams-pakking, afgerond met authentiek Maleise massage en luxueuze facial.
Aanvragen.

Contactgegevens